Pumpatagliatelle, ca 4 portioner
Köp en kvarts matpumpa. Skala bort det träiga skalet och gröp ur kärnorna. Hyvla köttet med en potatisskalare. Använd färsk som den är, istället för vanlig pasta. Går att förvälla, men själv föredrar jag den helt färsk så den här "pastan" lämpar sig helt ypperligt till pastasallader som man bara svänger ihop av en massa ingredienser utan en massa jobb vid spisen. :)
Tagliatelle med vit pesto.
Låt magen bestämma kvantiteten...
Några körsbärstomater
Färsk basilika
Machesallad
Några hackade valnötter
Vit Pesto (bas av kronärtskocka. Det går nog att göra egen men jag köpte min burk, lat som jag är)
Blanda samman pumpatagliatelle, färsk basilika, machesallad och pesto i en skål. Stjälp över pastan på ett fat, garnera med körsbärstomater, hackade valnötter och en basilikakvist.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar