torsdag 23 juni 2011

Midsommarlurvbollar

Midsommar på en gård utanför uppsala och hela bostadshuset kryllar av hundar. Åtta stycken för att vara exakt. Varav fyra bordercollievalpar. Fotade med mobilkamera förvisso men jag kan inte lägga in bilderna innan jag är hemma och har min dator i norrköping, vilket kommer att ske om cirka... Tio dar. Men tro mig, de är apgulliga!

Dina är dock lite skeptisk mot alla tassiga, slickiga, frenetiska små energilurvbollar som far omkring över hela henne. De får gärna hålla sig en bit bort, i henns tycke.

Jag har fått operationstid! På tisdag, på elisabethssjukhuset i uppsala. På måndag kväll kvartar jag in i mitt singelrum, på tisdag morgon blir det möte med narkosläkaren innan operationen, och sen rullas jag in till Karl-Johan. Jag ska bli opererad av en zvamp :)

Hemgång onsdag förmiddag, tiosnåret. Eller, jag stannar i stockholm veckan ut. Får lite assistans med handhavandet av Dina, innan jag vet hur min nyopererade kropp beter sig. Så om nån vill haffa tag i en något vimmelkantig Emma så säg till!

1 kommentar: