fredag 22 oktober 2010

Huvudvärk...?

Har upplevt känslan av genuin, välkänd, ilande och genomträngande huvudvärk idag! Det måste vara flera år sen sist. Och jag har en teori om varifrån den kommer.

Mamma har skaffat en healingpinne. En rostfri stav med nåt sorts mineral i, som tydligen ska reagera med kroppens egna mineraler och "återställa" skadade, slitna celler till ursprungsskick. Har inte riktigt fattat vad den ska ha för effekt. Bra mot huvudvärk, oro, spänningar? Få bukt med stressrelaterade åkommor? Fixa till en bad hairday? Nåja, mamma viftade runt med den där staven över ansikte, knopp och kropp. Det roligaste var nog att jag - trots att jag blundade - kände precis var staven befann sig. Det blev liksom en liten, liten ström, ett pirr, i huden precis där änden av staven befann sig för tillfället. Återstår att se om den faktiskt gör nånting.

Jo, huvudvärken. Har du blivit masserad nån gång så kanske du vet att det oftast gör ondare än tidigare på de behandlade ställena dagarna efter behandlingen. Detsamma kan tydligen hända med staven.

Urk på burk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar