torsdag 27 januari 2011

Badbebis

Gissa vem som intog plaskdammen på badhuset idag... Ja, oh vilken svår gissning. Vem kan det vara.

På sistone har Dina varit mindre förtjust i badbaljan hemma. Eller rättare sagt, hon avskyr att bli blöt på huvudet och i öronen! Därför är jag mäkta förvånad att dagens äventyr gick i hamn helt utan vare sig gråt eller tanda (tandkötts-) gnisslan.

Nu har ju jag aldrig gått på babysim eller nåt sånt där hippt som dagens ekonomiskt bättre lottade mammor kostar på sig. Men jag har ett kort till badhuset. Och bebisar under tre år går gratis. Dessutom hade Angelica en frivecka på badhuset som behövde utnyttjas innan januari slut. Så vi lade ihop två och två och fick tre glada filurer bland valar och vattensprutande krokodiler i den varma lilla småbarnslagunen. Där fanns till och med en bubbel-vulkan...Oj oj.

Men äventyren slutade inte i lagunen. Dina följde med oss till bubbelpoolen, och log storögt åt allt bubbel och brus som både skummade i ytan och bubblade mot huden. Att duscha var inte heller några problem, inte ens att få sprutande vatten i ansiktet och över huvudet. Hon följde oss till och med en kortis in i bastun, och fick sitta med mig längst nere vid golvet.



Hon har verkat alert och pigg hela dagen idag, tills vi kom hem och skulle äta... Då slocknade hon totalt mellan två tuggor gröt med jordgubbsmos. Härligt att se henne så positivt utpumpad. Makes mommy happy.

1 kommentar: